Video

I 2006 kjøpte jeg meg mitt første, billige videokamera fordi jeg hadde lyst til å se om dette var en uttrykksform som lå for meg. Ganske snart avanserte jeg til en Canon HV30 og investerte også i redigeringsprogrammet Final Cut Express, en Røde Videomic og en CAD u37 USB-mikrofon for voice over og lignende, samt en ZOOM H1 som jeg kan ta opp annen lyd med. Alt er fremdeles på amatørstadiet, men jeg forsøker å lære meg gjennom praksis. 
En del prosjekter baserer seg på reiser, andre på musikalske eksperiment sammen med min kone, Julyana, som spiller både elektrisk gitar og cello, ved siden av at hun også håndterer keyboard. Selv setter jeg sammen lydeksperimenter ved hjelp av ferdige loops, egne opptak, mishandling av forskjellige instrumenter, stemmer osv. Kreativiteten anerkjenner ingen grenser.

Her vil jeg laste opp noen eksempler på hva jeg har laget hittil. Naturligvis er jeg interessert i å ta mindre oppdrag og med tiden håper jeg å få råd til enda mere profesjonelt utstyr, så det er bare å ta kontakt hvis du/dere finner noe interessant. © Wilfred Hildonen